Coaching

Loopt u tegen moeilijkheden aan in uw werk? Staat u voor een grote uitdaging? Of lukt het niet om bepaalde doelen te bereiken? Heeft u het gevoel iets te missen waar u de vinger niet achter krijgt? Zoekt u naar zorgvuldige en doeltreffende begeleiding om tot een succesvolle doorbraak te komen?

Dan is dit het moment waarop ik u kan helpen. Als coach begeleid ik ‘hoofdmensen’ die hoogopgeleid zijn en/of leidinggeven bij het verhelderen van hun situatie. Samen verdiepen we ons in de patronen die uw huidige situatie in stand houden. Op deze wijze wordt duidelijk welke stappen u kunt zetten naar de door u gewenste toekomst. Vervolgens gaan we aan de slag om een patroon daadwerkelijk stap voor stap te veranderen zodat u uw doel bereikt.

Door het coachingstraject ontstaat er bij u meer helderheid en inspiratie. U krijgt inzicht in de manier waarop u denkt, voelt en vervolgens doet. Door dit inzicht ontdekt u nieuwe mogelijkheden om uw situatie te transformeren. U leert op een milde manier naar uzelf te kijken en uw doelen te verwezenlijken in contact met uw gevoel en met de kracht van uw gedachten.

Werkwijze

We starten met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we vast waar u tegenaan loopt en hoeveel sessies we verwachten nodig te zullen hebben. Gemiddeld omvat een coachingstraject vijf tot zeven sessies van anderhalf uur om tot het gewenste resultaat te komen. Tijdens het traject kan ik u opdrachten meegeven die uw proces ondersteunen. Na afloop van het traject bespreken we wat het heeft opgeleverd en wat u nodig heeft voor de toekomst.

Bel of mail mij voor het plannen van een afspraak of vul het contactformulier in.