Ervaringen

“Niet goed wetende wat ik van coaching mocht en kon verwachten, kwam ik bij Lilian binnen. Ze heeft mij vervolgens in een aantal sessies begeleid bij mijn persoonlijke zoektocht, op een manier waar ik mij heel prettig bij voelde. Lilian is een warme persoonlijkheid en is enorm zorgvuldig met me naar de kern gegaan, waarbij ze mijn tempo heel goed in de gaten heeft gehouden en rekening heeft gehouden met de vorderingen die ik maakte.
Gedurende ons traject heeft Lilian uitstekend aangevoeld waar ik me bevond en op welk moment ik er klaar voor was om onze sessies voor nu te beëindigen. Vooraf was ik geenszins zeker of coaching voor mij nuttig kon zijn, maar al na ons eerste gesprek was ik overtuigd. De gesprekken met Lilian heb ik als zeer waardevol, persoonlijk en prettig ervaren. Lilian heeft me een enorm stuk op weg geholpen in de weg die ik voor me zelf zocht. Ik denk nog regelmatig met een heel fijn gevoel terug op de coaching en sluit zeker niet uit in de toekomst opnieuw hulp te zoeken bij het vinden van de juiste route naar mijn doel. Als ik dat doe, dan absoluut en zeker bij Lilian!”

 

Joke (38), notaris

“Op een kruispunt in mijn werkzame leven had ik behoefte aan een coach en werd ik in contact gebracht met Lilian. Vanaf het eerste moment was er een klik en de voorgestelde aanpak sprak me erg aan. Het coachingstraject heeft me (al tijdens de 1e sessie) geleerd, weer bij mijn gevoel te komen en dat leidend te laten zijn bij de keuze die ik maak. De keuze was dan ook zo gemaakt. Heel bijzonder om te ervaren.

De coaching heeft me plezier, energie en lichtheid gebracht en heeft me geleerd op een milde manier naar mezelf te kijken. Overtuigd dat mijn keuze de juiste is en vol zelfvertrouwen heb ik het traject afgesloten. Zo’n traject beveel ik iedereen aan!”

 

Yvonne den Exter (59), regiomanager

 

 

“In betrekkelijk korte tijd heeft Lilian op besliste en intelligente wijze mij meegenomen in een ander beeld van mijn situatie en mijn eigen rol daarin.

Ze heeft mij in staat gesteld om op mijn eigen kracht en op mijn eigen manier invloed uit te oefenen op de ingewikkelde omstandigheden om mij heen.

Dat was verhelderend en verlichtend. Daardoor heb ik bereikt wat ik graag wilde bereiken.”

 

Nan (62), directeur-bestuurder

“Met de coaching van Lilian, heeft zij mij laten inzien dat ik er mag zijn, mijzelf mag zijn, beter onvolmaakt en echt, dan gemaakt volmaakt.

Het gaat samen met de vrijheid om te vragen en te zeggen, te doen en te (mogen) zijn. Bedankt voor alles, en ga door met dit werk voor diegene die het nodig heeft en ervoor openstaat.”

 

Yolanda (60), administratief medewerker

“Tijdens de coaching bij Lilian ben ik weer een stuk bewuster geworden van mijn automatische gedachten en heb ik geleerd om mezelf en mijn emoties serieus te nemen. Ik vind het erg hulpvol om te denken dat het ‘intern in beweging zijn’ uiteindelijk leidt tot een externe beweging en dat dit proces gaande is en tot een bepaalde stap of beslissing leidt. Ik voelde me begrepen door Lilian. Erg prettig. En niet gestuurd. De meditatie oefeningen waren goed om weer even bij mezelf te komen. Ik vond een meer fysieke oefening, waarbij zij bewust dingen zei die ik niet pikte, indrukwekkend.

Het is goed dat we het traject bewust hebben afgesloten, zodat je ook de balans opmaakt en de vruchten plukt, alhoewel het niet verkeerd zou zijn om zo nu en dan door Lilian weer even de spiegel te laten voorhouden.”

 

Merel (38), proces improvement manager

 

 

“Op een organische maar scherpe, analytische wijze weet Lilian snel tot de kern door te dringen. Met oprechte interesse en aandacht is zij een uitstekend klankbord waarmee je diepere niveau’s van het zelf kunt bereiken.”

 

Man (56), DGA