Intervisie

Gestructureerde feedback voor hoogopgeleide professionals, bestuurders en commissarissen die met beroepsgenoten de blik willen verruimen.

 

Intervisie is een must voor de professionele ontwikkeling van jouw kennis en vaardigheden. Door intervisie vergroot je je zelfinzicht, ervaar je steun bij lastige kwesties en ontwikkel je je analytisch en probleemoplossend vermogen.

 

Wat houdt intervisie in?

 

Bij intervisie bespreek je een dilemma met beroepsgenoten volgens een bepaalde structuur onder leiding van een gespreksleider. In een sfeer van onderling vertrouwen reflecteer je op uitdagende situaties in het werk.

 

Als gespreksleider bewaak ik het proces en draag ik zorg voor een veilige en inspirerende omgeving. Deelnemers voelen zich hierdoor uitgenodigd om zich open te stellen, met elkaar mee te denken en van en door elkaar te leren.

 

Met elkaar meedenken betekent niet dat men voor elkaar oplossingen aandraagt. Het gaat er om elkaar vragen te stellen en zo helderheid te brengen in het ingebrachte probleem en hoe hierin te handelen.

 

Intervisietraject (4 bijeenkomsten van 2 uur per jaar)

 

Een intervisiegroep bestaat uit 6 tot 8 vaste deelnemers. De groep komt 4 keer per jaar bij elkaar in mijn praktijk of op locatie. Een bijeenkomst duurt 2 uur.

 

Intervisie laat zich goed combineren met coaching voor meer persoonlijke verdieping. Je hebt dan 5 coachsessies (vooraf, tussentijds en achteraf) zodat je je zowel door individuele als groepsgesprekken optimaal kan ontwikkelen.

 

Doorlopende intervisiegroepen voor advocaten

 

Voor alle advocaten is gestructureerde feedback zoals intervisie in het kader van de kwaliteitstoets door de NOvA voor tenminste 8 uur per jaar verplicht gesteld.

 

Meld je (hier) aan voor een intervisiegroep voor € 450 ex BTW per jaar (in overleg per bijeenkomst voor € 125 ex BTW) om aan de eisen te voldoen. Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier. Er zijn 4 bijeenkomsten per jaar van 2 uur = 8 uur conform de kwaliteitstoets. De intervisie vindt plaats op mijn ruime kantoor met uitstekende parkeergelegenheid en lunchmogelijkheden (of online).

 

Reken op een goede en soepele begeleiding vanuit mijn achtergrond als advocaat (2007-2016) en MfN-registermediator (2017-2020). Per 2021 ben ik bij de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd gespreksleider.

 

Uiteraard is het mogelijk om afspraken te maken over een doorlopende intervisiegroep met kantoorgenoten bij jullie of bij mij op kantoor.

 

Contact

 

Kiezen voor intervisie geeft een boost aan je ontwikkeling als professional. Natuurlijk wil je de juiste keuze maken voor een gespreksleider en een goed gevoel hebben bij mijn werkwijze en kwaliteit. Neem daarom vrijblijvend contact op voor informatie (06 41 21 97 67 of lilian@kraan-coaching.nl).

 

Bel of mail mij voor het plannen van een afspraak of vul het contactformulier in.