Over Lilian

Als coach, trainer en mediator is het mijn missie om het leven voor mensen lichter te maken. Dat doe ik door mensen te helpen tot nieuwe inzichten te komen en patronen succesvol te veranderen.

 

Door de combinatie van analytische en sensitieve eigenschappen kom ik snel tot de kern op een zorgvuldige manier. Helderheid en compassie spelen een belangrijke rol in het proces. Mensen voelen zich door mij gehoord en komen samen met mij eerder tot de inzichten die nodig zijn om verder te komen.

 

Het geeft voldoening als mensen in beweging komen, zich krachtig voelen en hun leven en werk weer zelf richting geven in plaats van dat het hen overkomt. Wat vastzat, kan dan weer gaan stromen.

De kern van mijn werk is dat ik goed luister vanuit bewuste aanwezigheid en heldere taal spreek vanuit professionele deskundigheid. Deze deskundigheid bestaat uit de inspirerende coachopleiding bij het ITIP (registeropleiding CPION), een MfN-erkende mediationopleiding, een gedegen juridische (beroeps)opleiding en bijna tien jaar ervaring als advocaat.

 

Naast het werk als coach, trainer en mediator heb ik nevenfuncties als lid van een Raad van Toezicht van een zorginstelling, Regioambassadeur Overijssel voor de Nederlandse Vereniging voor Toezichthouders in Zorg en welzijn (NVTZ) en trainingsacteur bij assessmenttrainingen voor mediators.

 

Zie voor meer informatie mijn Curriculum Vitae.