Over Lilian

Het is mijn missie om het leven voor mensen lichter te maken. Professionals, ondernemers, bestuurders en commissarissen help ik tot nieuwe inzichten te komen en patronen succesvol te doorbreken. Mensen met een grote verantwoordelijkheid die met hun hoofd en onder een bepaalde druk werken.

 

Door de combinatie van analytische en sensitieve eigenschappen kom ik snel tot de kern op een zorgvuldige manier. Helderheid en compassie spelen een belangrijke rol in het proces. Mensen voelen zich door mij gehoord en komen samen met mij eerder tot de inzichten die nodig zijn om verder te komen.

 

Het geeft voldoening als mensen in beweging komen, zich krachtig voelen en zelf richting geven aan wat er speelt in plaats van dat het hen overkomt. Wat vastzat in henzelf of in de samenwerking, kan dan weer gaan stromen.

De essentie van mijn werk is dat ik goed luister vanuit bewuste aanwezigheid en heldere taal spreek vanuit professionele deskundigheid.

 

Mijn deskundigheid bestaat uit de coachopleiding bij het ITIP (registeropleiding CPION), verschillende specialisatie-opleidingen zoals systemisch coachen en het werken met dromen, een MfN-erkende mediationopleiding, een gedegen juridische (beroeps)opleiding en 10 jaar ervaring als advocaat en commissaris.

 

Zie voor meer informatie mijn Curriculum Vitae.