Training

Presteert u op hoog niveau en vindt u het moeilijk om te ontspannen? Beseft u dat u eigenlijk niet altijd ‘aan’ zou moeten staan maar lukt het niet om dit patroon te doorbreken? Wilt u optimaal in balans zijn in uw leven en werk?

 

Investeer in uzelf en volg de training Balans door bewustzijn.

 

Stressvolle situaties zijn vaak niet te voorkomen. Hoe u ermee omgaat en welke gevolgen dit voor u heeft wel. Zelfbewustzijn en goed voor uzelf zorgen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau is van groot belang om succesvol te zijn.

 

Balans volgt op het vermogen om te handelen vanuit een innerlijk rustpunt

 

Van nature stroomt er een krachtige energie door u heen. In ontspannen toestand stroomt deze energie vrijuit. Dan bent u op uw best. Hard werken en doorzetten is goed om te doen. Maar als u daar in doorschiet, dan blokkeert u de natuurlijke stroom. Negatieve emoties zijn een signaal van deze weerstand. Uw potentie komt dan niet volledig tot haar recht. U bent minder creatief en u kan minder aan. De meeste mensen zijn geneigd signalen van hun systeem te negeren of weg te drukken. Gevoelens van spanning en stress nemen daardoor juist toe. Men loopt vast en gaat problemen ervaren op mentaal, emotioneel of fysiek vlak.

 

Wilt u een evenwichtig en succesvol leven?

 

De training Balans door bewustzijn draait om inzicht in uzelf en het natuurlijke ritme van het leven. Via kennisoverdracht, interactie en oefeningen ontdekt u per seizoen wat u nodig heeft om te leven en werken vanuit balans. U voorkomt dat u vastloopt. Of u ontdekt hoe te bewegen als u bent vastgelopen. U krijgt weer energie, geniet meer en geeft bewust een zinvolle invulling aan uw leven en werk.

 

Door het volgen van de training Balans door bewustzijn:

 

  • Ervaart u meer positieve energie, creativiteit en passie
  • Bent u effectiever en heeft u meer overzicht en succes in uw werk
  • Geniet u meer en heeft u bewust aandacht voor wat voor u van waarde is
  • Creëert u een optimale balans in uw leven en werk

 

Wat is het nut van deze training?

 

De gedrevenheid van mensen in onze samenleving levert ons veel op aan kennis en materie. Er is echter sprake van een disbalans doordat er te weinig aandacht is voor rust en bezinning. Onze westerse cultuur is haar natuurlijke ritme kwijt. We hebben ons ratio te belangrijk gemaakt en er is een continue druk om te presteren. Daardoor lukt het niet meer goed om te werken vanuit ontspanning en innerlijke kracht.

 

Mensen raken uit balans en presteren niet meer optimaal. Er ontstaan problemen in de samenwerking doordat men onbewust vanuit pijn of frustratie op anderen reageert. Sommige mensen hebben moeite om überhaupt aan het werk te blijven. Op de langere termijn heeft disbalans gevolgen voor de mentale, emotionele of fysieke gezondheid.

 

Als mensen zich veilig voelen en met een ontspannen blik de wereld in kijken, verbreedt hun blikveld zich zodat ze anders waarnemen. Informatie wordt dan beter opgenomen en verwerkt. Het geeft mensen de mogelijkheid tot creatieve oplossingen te komen. Dit heeft een positief effect op de samenwerking en de dienstverlening binnen een organisatie. De training Balans door bewustzijn helpt mensen te ontspannen en succesvol te werken vanuit innerlijke kracht.

 

Praktische zaken

 

De training Balans door bewustzijn bestaat uit 4 trainingsdagen die plaatsvinden in de verschillende seizoenen en 4 individuele coachsessies* zodat u door het jaar heen optimaal wordt ondersteund.

 

Voor de start van de training heeft u 1 GRATIS persoonlijke intake.

 

De trainingsdagen vinden plaats op toplocaties in een groene, landelijke omgeving. De persoonlijke intake en de individuele coachsessies* worden voor de start van de training in overleg gepland op de locaties in Oldenzaal of Zwolle.

 

Kosten:

– € 2.450,- ex BTW incl. individuele coaching*

– € 1.950,- ex BTW excl. individuele coaching

 

Klik voor meer informatie op www.aedem.nl/balans-door-bewustzijn/