Training

Presteert u op hoog niveau en vindt u het moeilijk om te ontspannen? Voelt u zich regelmatig opgejaagd of gestrest? Beseft u dat u eigenlijk niet altijd ‘aan’ zou moeten staan maar lukt het niet om dit patroon te doorbreken?

 

Investeer dan in uzelf en volg de training Balans door bewustzijn.

 

Zelfbewustzijn

 

Van nature stroomt er door ieder mens een krachtige energie. In ontspannen toestand stroomt deze energie vrijuit. Dan bent u op uw best. Hard werken en doorzettingsvermogen levert u veel op. Maar als u daar in te ver in doorschiet, dan blokkeert u de natuurlijke stroom.

 

Als u de natuurlijke stroom blokkeert, dan loopt alles minder goed. U bent bijvoorbeeld minder effectief, minder creatief of u heeft moeite om zich te concentreren. De meeste mensen zijn geneigd signalen van hun systeem te negeren of weg te drukken. Gevoelens van spanning en stress nemen daardoor alleen maar toe.

 

Stressvolle situaties zijn vaak niet te voorkomen. Hoe u ermee omgaat en welke gevolgen dit voor u heeft wel. Zelfbewustzijn en goed voor uzelf zorgen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau is daarom van groot belang om succesvol te zijn en te blijven.

 

Natuurlijk ritme

 

In onze westerse cultuur zijn we ons natuurlijke ritme grotendeels kwijtgeraakt. We hebben ons ratio te belangrijk gemaakt en er is een continue druk om te presteren. Daardoor lukt het niet meer goed om te werken vanuit ontspanning en innerlijke kracht.

 

Om duurzaam in balans te zijn heeft u daarom niet alleen inzicht nodig in uzelf maar ook in het natuurlijke ritme van het leven. Maak de balans op in de herfst, bereid u voor in de winter, ontwaak in de lente en kom tot volle wasdom in de zomer. Het ritme van de seizoenen is een fantastische leidraad voor optimale groei.

 

Wilt u een evenwichtig en succesvol leven?

 

De training Balans door bewustzijn draait om inzicht in uzelf en het natuurlijke ritme van het leven. Via kennisoverdracht, interactie en oefeningen ontdekt u per seizoen wat u nodig heeft om te leven en werken vanuit balans. Door middel van de individuele coaching werkt u daarnaast aan uw persoonlijke doelen.

 

Hartcoherentie

 

Hartcoherentie is een natuurlijke methode om stress te verminderen. Via uw ademhaling kan u zowel uw hartritme als uzelf opnieuw in balans brengen. Tijdens de training Balans door bewustzijn gaat u dit persoonlijk ervaren onder begeleiding van een gecertificeerde Heartmathcoach.

 

Door het volgen van de training Balans door bewustzijn:

 

  • Ervaart u meer innerlijke rust en helderheid

 

  • Bent u effectiever en succesvoller in uw werk

 

  • Weet u wat u kan doen om uzelf in balans te brengen

 

  • Voelt u weer positieve energie, creativiteit en passie

 

  • Komt u toe aan de dingen die u het liefste doet

 

Praktische zaken

 

De training Balans door bewustzijn bestaat uit 4 trainingsdagen die plaatsvinden in de verschillende seizoenen en 3 individuele coachsessies* zodat u door het jaar heen optimaal wordt ondersteund.

 

Voor de start van de training heeft u 1 GRATIS persoonlijke intake.

 

De trainingsdagen vinden plaats bij Landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Een toplocatie in een groene, landelijke omgeving in Twente. De persoonlijke intake en de individuele coachsessies* worden voor de start van de training in overleg gepland op de locaties in Oldenzaal of Zwolle.

 

Kosten:

– € 1.950,- ex BTW excl. individuele coaching

– € 2.450,- ex BTW incl. individuele coaching*

 

Data: 1 november 2019, 31 januari, 10 april en 26 juni 2020

 

Klik voor meer informatie op www.aedem.nl/balans-door-bewustzijn/

 

Deze training wordt ook op maat aangeboden voor uw organisatie.