Training

Presteer je op hoog niveau en vind je het moeilijk om te ontspannen? Besef je dat je eigenlijk niet altijd ‘aan’ zou moeten staan maar lukt het niet om dit patroon te doorbreken? Heb je behoefte aan een moeiteloze levensstijl vanuit innerlijke rust?

 

Investeer dan in jezelf en volg de training Balans door bewustzijn.

 

  • Weet wat je kan doen om jezelf in balans te brengen
  • Ervaar meer innerlijke rust en helderheid
  • Word effectiever en succesvoller in je werk
  • Voel weer positieve energie, creativiteit en passie
  • Kom toe aan de dingen die je het liefste doet

 

In de training Balans door bewustzijn leer je technieken om in balans te komen van gecertificeerde mindfulness en hartcoherentie trainers. Door kennisoverdracht, interactie en oefeningen ontdek je per seizoen wat jij nodig hebt om vanuit balans te leven en te werken. Zo werk je optimaal aan jouw persoonlijke doelen.

 

Balans

 

In balans ken je jezelf door ‘naar binnen’ te gaan en laat je je in de wereld kennen door ‘naar buiten’ te gaan. Het is van belang om tot beide bewegingen in staat te zijn.

 

Teveel in de wereld zijn zonder te voelen wat er in jezelf gebeurt, brengt je uit balans. Je staat niet stevig doordat je je eigen fundament niet kent. In balans heb je aandacht voor wat er in je omgaat en ervaar je innerlijke rust.

 

Altijd doorzetten in je werk geeft je wellicht het gevoel goed bezig te zijn. Maar door soms afstand te nemen kan je processen meer voor je laten werken. In een natuurlijk ritme zijn er momenten voor bezinning, voor voorbereiding, voor het zetten van de eerste stap en voor volledige inzet in en overgave aan je werk. In balans ben je afgestemd op dit natuurlijke ritme en kom je tot optimale groei.

 

Mindfulness

 

Mindfulness biedt oefeningen die je helpen terug te keren naar jezelf, naar je ademhaling, naar het hier en nu. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen na 8 weken mindfulness minder stress ervaren. De oefeningen helpen je bewust te leven in plaats van alleen te functioneren en je to-do-lijst af te werken.

Hartcoherentie

 

Hartcoherentie is een natuurlijke methode om stress te verminderen. Via je ademhaling breng je zowel je hartritme als jezelf opnieuw in balans. Het effect van hartcoherentie volgens de HeartMath methodiek is 15 jaar lang in uiteenlopende settings wetenschappelijk onderzocht. Toepassing van deze methodiek leidt tot hogere prestaties, een betere gezondheid en een toegenomen gevoel van welbevinden.

 

Praktische zaken

 

De training Balans door bewustzijn bestaat uit 4 trainingsdagen die plaatsvinden in de verschillende seizoenen en 3 individuele coachsessies* zodat je door het jaar heen optimaal wordt ondersteund.

 

Voor de start van de training heb je 1 GRATIS persoonlijke één-op-één sessie.

 

De trainingsdagen vinden plaats bij Landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Een toplocatie in een groene, landelijke omgeving in Twente. De persoonlijke intake en de individuele coachsessies* worden voor de start van de training in overleg gepland op de locaties in Oldenzaal of Zwolle.

 

Kosten:

– € 1.950,- ex BTW excl. individuele coaching

– € 2.450,- ex BTW incl. individuele coaching*

 

Data: 1 november 2019, 31 januari, 10 april en 26 juni 2020

 

Klik voor meer informatie op www.aedem.nl/balans-door-bewustzijn/

 

Deze training wordt ook op maat aangeboden voor jouw organisatie.